Boende / Bokningsvillkor

Våra bokningsvillkor

Livet händer. Därför är våra bokningssvillkor anpassade för att din upplevelse ska bli den bästa.

Avboka, omboka eller ändra?

Våra bokningsvillkor anpassade för att din upplevelse ska bli den bästa, redan innan du kommer hit. Du kan enkelt ändra i din bokning och boka av. Med vårt avbeställningsskydd kan du boka av ända fram tills dagen för din ankomst.

Detta gäller vid bokning av boende

Om du behöver avboka ditt boende, oavsett om du har avbeställningsskydd eller inte kan du alltid avboka fram tills 40 dagar innan ankomst. Men, med avbeställningsskydd får du fler möjligheter och han boka av fram till dagens innan din ankomst om något händer.

 

Avbokning med avbeställningsskydd för boende

Har du ett avbeställningsskydd och livet händer kan du avboka fram till och med dagen innan ankomst mot en avbokningsavgift på 495 kr och bifogat intyg. (Avbeställningsskyddet går inte att avboka, och återbetalas ej vid avbokning.)

 

Så här bokar du av

Du kan avboka direkt via telefon 0684-15580 eller via mail till info@funasfjallen.se. I mail skriver du ditt bokningsnummer, varför du vill boka av och bifogar intyget om det är mindre än 40 dagar innan ankomst. Vi bekräftar i vändande mail när din avbokning är gjord. Och med avbokningskyddet så får du tillbaka det inbetalade beloppet för bokningen på samma konto/kort som du betalade ifrån – förutom kostnaden för själva avbeställningsskyddet och avbokningsavgiften.

 

Vill du boka om eller ändra i din bokning?

Du kan ändra och omboka fram till 30 dagar innan ankomst mot en ändringsavgift på 250 kronor per bokning och tillfälle. Du kan också överlåta din bokning upp till dagen före avresedagen genom att kontakta oss. 

 

Bokningsvillkor

Fullständiga villkor hittar du är.