Händer i Funäsfjällen / Lidingöloppet i Funäsfjällen

Lidingöloppet i Funäsfjällen

Sveriges vackraste utmaning! En svårslagen utmaning med branta stigningar, sluttande leder, flacka ängsmarker och enastående vyer. En oslagbar kombination av adrenalin och fantastisk naturupplevelse, för hela familjen. Varmt välkomna till Bruksvallarna den 13 juli, 2024.

Kvinna springer på fjället i Bruksvallarna

Eventinformation

Vi presenterar stolt den första upplagan av Lidingöloppet i Funäsfjällen –  Sveriges vackraste utmaning. Ett terränglopp i klassisk fjällmiljö som bjuder på en oslagbar utmaning med branta stigningar, sluttande leder, flacka skogs- och ängsmarker och enastående vyer över Helags, Sylarna, Skars och Mittåkläppen.

 

Om utmaningen

Lidingöloppet i Funäsfjällen är en utmaning för alla med naturen som arena – från motionären som vill upptäcka de klassiska fjällvyerna, till elitlöparen som vill ta sig an den svåra utmaningen.

Oavsett om du är en rutinerad löpare eller bara vill testa dina gränser, har vi något för alla. Välj mellan tre distanser – 10 km, 20 km eller utmana dig själv med den ultimata 30 km sträckan.

Ett hjärta fyllt av uthållighet är nyckeln till framgång, och vi lovar att belöna dig med en oförglömlig naturupplevelse.Bli en del av historien när Lidingöloppet intar Bruksvallarna.

 

Lilla Lidingöloppet i Funäsfjällen

Stup med repklättring, vattenhinder och tunnlar – vi lanserar även fjälloppet för alla mellan 0-10 år. Spring loppet snabbt, ta det lugnt tillsammans med en föräldrer eller dela upplevelsen tillsammans med kompisarna.

Detaljer

Datum

13 Juli

Plats

Bruksvallarna

Pris

Från 95 kr

Arrangör

Bra fjäll AB

Kontakt

Bruksvallarna Ramundberget Fjäll AB
Vallarvägen 132
846 97 Bruksvallarna
info@bruksvallarna.se

Du kanske också gillar det här?

Bläddra