Händer i Funäsfjällen / MTB-läger för tjejer

MTB-läger för tjejer

Välkomna på tre dagars MTB-läger i Funäsfjällen med Malin och Louise. Tre dagar fyllda med cykling, härligt umgänge och underbar fjällmiljö där både utveckling och träningsglädje är i fokus.

Eventinfo

Lockar aktiva dagar med mountainbike på flowiga fjällstigar? Då är höstens MTB-läger i Funäsfjällen något för dig! Louise Östberg har ordnat cykelläger i området i tio år och i år teamar vi ihop oss! Lägret inleds med samling på torsdag kväll för att alla ska ha tid att komma fram och sedan har vi tre dagar fyllda med cykling framför oss innan vi avslutar vid 14.00 på söndagen.

Lägret arrangeras i Funäsfjällen som har ett av Sveriges bästa fjällcyklingsområden. Med över 450 km cykelleder finns det något för alla cyklister.

Under helgen i Funäsfjällen cyklar vi i fjällmiljö med milsvid utsikt på flowiga single tracks såväl som på breda skogsstigar.

Vi bor tillsammans i en eller två stora lägenhet/er i Funäsfjällen. Här äter vi frukost och middag som vi lagar tillsammans. All planering och handling sköter vi guider. Vi tar självklart hänsyn till allergier- och matpreferenser. Lunch tar vi med oss och äter ute på fjället.

För vem?

Lägret passar dig som har provat att cykla stig förut och känner dig bekväm med att cykla cirka 2-3 mil per dag uppdelat på flera pass. Tempot anpassas givetvis efter gruppens förmåga och vi har möjlighet att dela upp oss i mindre grupper vid behov.

På cykeln

Du får lära dig allt från grundinställningar till balans, position och energibesparing. Även hur du undviker skador på dig själv och cykeln, samt teknisk cykling som hur du bäst tar dig ner för branter och uppför stigningar. Allt med stor cykelglädje och många skratt!

 

I priset ingår:

  • Boende i 2-4 bäddsrum i lägenhet/stuga i Funäsfjällen
  • 2 middag
  • 3 lunch
  • 3 frukost
  • Guidad cykling i 3 dagar
  • Teknik-clinic på cykeln

Detaljer

Datum

22 - 25 Augusti

Plats

Funäsfjällen

Pris

4 950:-

Arrangör

Malin Stang och Louise Östberg

Kontakt

Malin Stang, 070-459 9461, malin.stang@gmail.com
Louise Östberg, 070-633 2011, Louise@smaideer.se

Du kanske också gillar det här?

Bläddra