En räksmörgås och ett glas öl på uteservering med utsikt över Funäsdalssjön

/ Loftet café & bistro

Loftet café & bistro

Hos Loftet café & bistro hittar ni vällagad mat, bakverk och bullar.

Mysigt bistrocafé mitt i Funäsdalen

Mitt i Funäsdalen ligger detta mysiga bistrocafé med strålande utsikt över Funäsdalssjön och gondolbanan. För här kan du både få vällagad bistroluch på de finaste av ingredienser likväl som avnjuta en härbakat gofika. Kaffe av bästa kvalitet. Öl från det lokala bryggeriet. Väl utvalda viner med mera. De bakar det mesta av bullar och bakverk själva – och det märks. Proffsbakat med äkta hemkänsla.

Perfekt för möten

Loftet är en självklar plats för möten, med vänner, bekanta, familj. Men också rent professionellt. Visste du att du här kan hyra mötesrum med plats för upp till 6 personer med fiberuppkoppling och storbildsskärm? Det kan du! Hyr per timma eller heldag. Vill ni ha lunch/fika serverad på mötesrummet, inga problem det fixar Loftet. Så en perfekt plats att jobba fjällifrån på!

Lugn after-ski-hike-bike

På den vindskyddade uteplatsen kan ni njuta från tidig vårvinter till långt in på hösten. Efter ombyggnation 2021 har entré och toalett handikappanpassats, vilket uppmärksammats genom Härjedalens Kommuns tillgänglighetspris 2022.

Hitta till oss

Adress: Rörosvägen 18 Funäsdalen
Telefon: 0684 291 49
E-post: info@cafeloftet.se

Map