Mysigt sovrum med en bäddad säng med kuddar och filtar, samt en fåtölj och en puff med tända ljus på.
Vardagsrum inrett i fjällstil
Sovrum inrett av möbelmästarna
Kuddar, krukor och ljusbehållare
Mysigt sovrum med en bäddad säng med kuddar och filtar, samt en fåtölj och en puff med tända ljus på.
Vardagsrum inrett i fjällstil

/ Möbelmästarna

Möbelmästarna

Söker du favoritsoffan? Har du köpt en fjällstuga, eller ska du inreda en hel stugby? Möbelmästarna hjälper dig hitta rätt!

Inredning för hemkänslan

Bli inspirerad av våra färdiga möbelpaket och bilder från tidigare projekt här på hemsidan. Besök gärna vår butik i Hede eller Vemdalen för att ta del av vårt breda och unika fjällsortiment eller boka ett möte med en av våra inredare för kostnadsfri inredningsoffert

 

Med lång erfarenhet av att skräddarsy helhetsinredningar hjälper vi dig från idé till verklighet. Med vår möbleringshjälp får du råd och inspiration att inreda ett komplett fjällboende.
Vi levererar och monterar alla möbler på plats så att du kan njuta av ett färdigmöblerat boende. Vi levererar möbler till Vemdalen, Funäsdalen, Lofsdalen, Idre, Sälen, Bydalen och Åre.

Hitta till Möbelmästarna i Hede

Adress: Särvsjövägen 1, 846 31 Hede
Tel: 0684-103 75
Mail: info@mmharjedalen.se

Vemdalia X Möbelmästarna

Vi erbjuder ett brett antal produkter och tjänster inom möbler- och inredning samt möbeltillverkning och specialsnickerier. Du som kund kan även få vår hjälp att inreda din fjällstuga med allt du kan tänkas behöva. Vi offererar, levererar och monterar kompletta inredningar.

Hitta till Vemdalia

Adress: Östgärdegatan 12, 846 71 Vemdalen
Tel: 0684-103 75
Mail: info@vemdalia.se

Map