Bilder inifrån Tänndalens Fjällstation

/ Tänndalen Fjällstation STF

Tänndalen Fjällstation STF

Upplev ett av fjällvärldens mest spännande vintage hotell med annex, som också är klassat som en privatägd STF Fjällstation.

En perfekt vildmarkssemester

Skarvruet ligger mitt emellan Tänndalen och Funäsdalen. Både sommar-och vintertid är du vid porten mot de vackra Jämtlands/Härjedalsfjällen, Grövelsjön/Rogenområdet och de historiska fjällområdena i Norge med Sylarna.

Kom hit och upplev ett av fjällvärldens mest spännande vintage hotell med annex, som också är klassat som en privatägd STF Fjällstation –  med mycket själ och charm. Här trivs du och känner dig som hemma från första stund, både kropp, själ och smaklökar förnöjda. Vi lovar.

Rakt utanför dörren väntar lugnet men också ett stort utbud av naturaktiviteter, både vinter som sommar, med ett rikt fågel – och djurliv. Ta på dig stövlar eller vandringsskor vid husknuten och ge dig rakt ut på fjället eller skida där vintertid eller ta på dig snöskor. Klättra skida eller vandra längs vindlande leder, ta del vårt områdes stora utbud – besök även vår alpina lodge, Malmbäckstugan.

På sommaren njuter du av pimpelfiske, paddling, cykelleder, orkidéängar och djursafaris

Vandrarhemmet har ca 30 platser fördelade på flera olika enheter. Varje enhet har ett eller flera modernt kaklade badrum och kök med kylskåp/frys eller frysfack som du har för dig själv. Du kan också självklart boka frukost och middag och äta i hotellrestaurangen

Hitta till oss

Adress: Skarvruvägen 20, 840 98 Tänndalen
Telefon: +46 (0)684-221 11
E-post: info@skarvruet.com

Map