Se & göra / Yoga i fjällen

Yoga i fjällen

Avslappnande. Välgörande. Aktiviering av hela kroppen och sinnet. Det skulle kunna vara en beskrivning av både friluftsliv och yoga. Och just varför båda aktiviteterna är viktiga för oss här i Funäsfjällen.

Person gör yoga i fjällen

Ro och stillhet när du yogar i fjällen

Välkommen att yoga i fjällen. Vi kan hitta ro och stillhet på många sätt. I Funäsfjällen kombinerar vi gärna yogan med just friluftsliv. Att börja eller avsluta sin dag med yoga, oavsett om det är hatha, ashtanga, nidra eller yin är ett perfekt sätt att landa. Här finns det både fristående pass du kan boka under ditt besök, eller upptäcka något av våra läger som ofta kombinerar yoga och friluftsliv.

Yoga och vandring - eller cykling

Att på en fjällplatå landa i nuet. Öva på stillheten i rörelse. Det är två av upplevelserna du kan vara med om på någon av våra yoga- och vandringsläger, eller på yoga- och cykelläger. På dem får du hela upplevelsen paketerad, från boende till mat och aktivitetsplanering. Du kan bara fokusera helt på dig och vara i nuet. Börja med morgonyoga, njuta av en lång välgörande frukost innan dagens turer börjar.

Yoga och skidåkning

Om vintern är yoga och skidåkning en perfekt kombo. Här kan du precis som på sommaren hitta olika läger som kombinerar det bästa av två världar. Där du till exempel får utvecklas på längdskidorna och landa i dig själv. Där musklerna får arbeta på olika sätt. Där du hittar flow både inne och ute.

Upptäck yogans kraft med kunniga yogainstruktörer

Område

Filtrera

Rensa filter

Du ser 3 av 3

Senast uppdaterad: 2023-12-18

Kanske gillar du också det här?

Bläddra

Map