Dukat bord med tända ljus.

/ Skarvruets Vandrarhem

Skarvruets Vandrarhem

Familjeägda Skarvruet är ett av fjällvärldens gamla anrika högfjällshotell och vandrarhem beläget på första parkett nedanför Skarvarna. En självklar plats för fjällälskare och ”fjällrävar” sedan generationer tillbaka för gäster som vill ha en äkta fjällupplevelse.

En perfekt vildmarkssemester

Skarvruet ligger mitt emellan Tänndalen och Funäsdalen.
Både sommar-och vintertid är du vid porten mot de vackra Jämtlands/Härjedalsfjällen, Grövelsjön/Rogenområdet och de historiska fjällområdena i Norge med Sylarna.

Kom hit och upplev ett av fjällvärldens mest spännande vintage hotell och vandrarhem med mycket själ och charm. Här trivs du och känner dig som hemma från första stund, både kropp, själ och smaklökar förnöjda. Vi lovar.

Rakt utanför dörren väntar lugnet men också ett stort utbud av vildmarksaktiviteter, både vinter som sommar, med ett rikt fågel – och djurliv. Ta på dig stövlar eller vandringsskor vid husknuten och ge dig rakt ut på fjället eller skida där vintertid eller i ett av världens längsta spårsystem, Nordic Ski, med 300 km sammanhängande längdspår. Klättra och vandra längs vindlande leder, ta del vårt områdes stora utbud av allemans rättigheter, pimpelfiske, paddling, cykelleder och orkidéängar.

 

Vandrarhemmet har ca 35–40 platser fördelade på flera olika enheter. Varje enhet har eget modernt kaklat badrum och kök med kylskåp och frysfack som du har för dig själv. Du kan också beställa frukost och middag från hotellköket och äta i hotellrestaurangen.

Hitta till oss

Adress: Skarvruvägen 20, 840 98 Tänndalen
Telefon: +46 (0)684-221 11
E-post: info@skarvruet.com

Map