Hyr skoter i Funäsfjällen

Har du ingen egen skoter? Ingen fara! Det finns gott om skoteruthyrare i Funäsfjällen som har ett brett utbud av skotrar för dina eller familjens behov. Oavsett om du vill åka själv, i grupp, eller ta med hela familjen i skoterpulka.

Skoter / Smidig skoteruthyrning, hyr halvdag, heldag eller längre

Välj bland våra uthyrare

Här väljer du bland våra många uthyrare runt om i Funäsfjällen. Du bokar enkelt din skoter idag genom att kolla tillgängligheten i respektive kalender och väljer den skoter som passar dig. Därefter kommer en bokningsbekräftelse vid genomförd bokning.

Arctic Camp

Vi ser till att ni får uppleva Funäsfjällen på skoter, här finns många mil skoterleder så du kan uppleva fjällen på ett reglerat sätt som värnar om djurliv och natur.Välj vilken typ av skoter,  hur många dagar du vill hyra och sen antal skotrar. Scrolla ner och bekräfta via bokaknappen, där står även totalpris.

(Ser du ingen kalender nedan så finns det inte något tillgänglig produkt att boka online.)

Upptäck våra rekommenderade skoteruthyrare

Här hittar du våra rekommenderade skoteruthyrare i Funäsfjällen. Vissa har bokning direkt via oss och via kalandern/kalendrarna nedan. Andra har egna bokningsplattformar och du besöker du deras hemsidor.

Område

Filtrera

Rensa filter

Du ser 6 av 7

Hyra av rekomenderade skoteruthyrare

För att hjälpa dig som vill hyra har en certifiering av skoteruthyrarna tagits fram. Denna är framtagen av Naturvårdsverkets fjällsäkerhetsråd i samråd med Nationella snöskoterrådet. Vi rekommenderar de uthyrare som har klarat certifieringen, det gör att du får en extra trygghet när du hyr din skoter.

Vem får hyra en skoter?

För att få köra skoter behöver du ett giltigt förarbevis för skoter eller tagit körkort eller trakorkort innan 1 januari 2000. För du inget förarbevis eller tagit körkortet senare, men vill testa på skoter ändå kan du alltid boka in dig på en guidad tur. För att få köra skoter krävs då endast giltigt körkort. Har du inget körkort, finns alternativet att åka som medpassagerare åka bakom föraren eller i skoterpulka. Hör med din guide vad hen kan göra för dig.

En större skoterupplevelse

Hitta närmsta skoteruthyrning, skoterguide eller skoterbutik.

Map