Nyheter / Fjällpass Cykel blir en ännu större upplevelse

2023-06-26

Fjällpass Cykel blir en ännu större upplevelse

180 kilometer cykelleder, 31 leder i cykelparker och 3 liftanläggningar på ett och samma kort blir nu verklighet i Funäsfjällen.

Cyklister på spång i Tänndalen

Ett pass för alla leder

Tänk om man bara kunde få njut av all cykling på ett ledbevis? Oavsett om man ville cykla i park eller på led? Det är nu en verklighet i Funäsfjällen. Funäsdalsberget, Funäsfjällens Ledbolag, Ramundberget och Tänndalen går samman och presenterar Fjällpass Cykel – ett nytt gemensamt pass för all ledcykling och alla liftar i Funäsfjällen.  Fjällpass Cykel kompletteras med Fjällpass Ledcykling, i det passet ingår också samtliga leder i Funäsfjällen men ingen lift. Så oavsett vilket Fjällpass du väljer så ingår all cykling. det du behöver göra är att bestämma om du vill ha hjälp av liften eller inte.

Fler cykelnyheter

Utöver det nya kortet presenterar området även en rad andra nyheter på cykelfronten. I Ramundberget introduceras bland annat två nya leder, Ösjöfallet och Slänggungan, samt gratis introduktionskurser i flowtrail. Mellan Högsta Hållan och Tänndalen kommer Skarvleden, en ny 8,5 kilometer lång cykelled, att öppnas på högfjället

Bläddra