Nyheter / Kör elskoter i Funäsfjällen

2023-10-30

Kör elskoter i Funäsfjällen

Prova på att köra elskoter i vinter. Puls erbjuder guidade turer på elskoter i Funäsfjällen - och vi är en av två destinationer i Sverige där du kan få den möjligheten.

Tre elskotrar redo för guidate turer i Funäsfjällen

Foto: Puls

Ett steg mot en mer hållbar skoterturism

Puls tar ett stort steg mot en mer hållbar snöskoterturism genom lanseringen av elsnöskoterturer  i vinter. Puls kommer att erbjuda turerna i Tänndalen.

 

”Under flera år har vi följt utvecklingen av elsnöskotrar från olika producenter. Därför är vi mycket stolta över att vara bland de första som introducerar elsnöskoterturer från Lynx i Skandinavien.” Säger VD:n för Puls, Christer Wagnås. ”Vi har valt att samarbeta med BRP och investerar i produkten Lynx Adventure Electric eftersom vi delar samma ambition att främja hållbara alternativ inom snöskoterturismen.” berättar Christer Wagnås,  VD för Puls

 

Som en av några få nordiska skotersafarioperatörer utvalda av BRP koncernen kommer Puls att utvärdera samt utveckla den banbrytande elsnöskotern Lynx Adventure Electric under de kommande två åren.

Den teknologiska utvecklingen har öppnat upp nya möjligheter för Puls att erbjuda sina kunder en unik och hållbar upplevelse.

Ser en stor potential för hållbara elsnöskoterturer

Genom att använda elektrisk kraft istället för fossila bränslen kan företaget minska sin påverkan på miljön. Samtidigt som man bibehåller samma professionella servicenivå och spännande upplevelser som Puls är känt för.

Med den ökande efterfrågan på miljövänlig turism ser Puls en stor potential för elsnöskoterturer. Företaget är övertygat om att denna innovation kommer att vara ett dragplåster för både privatpersoner och företag som vill kombinera spänning och äventyr med ett hållbart resande.

 

Idag har vi 60st bensindrivna 4-takts snöskotrar i vår verksamhet. Vår ambition är att ersätta 75% av dessa snöskotrar med elsnöskotrar inom en 5 års period. Vi är övertygade om att dessa elsnöskoterturer kommer att erbjuda våra kunder en förhöjd och unik upplevelse. Samtidigt som vi gör vårt yttersta för att skydda och bevara vår känsliga natur.” Avslutar Christer Wagnås.

Kanske gillar du också det här?

Bläddra