Se & göra / Våra skoterleder

Våra skoterleder

Välkommen till Funäsfjällens skoterleder. Här hittar du 610 km härlig åkning och våra finaste skoterpärlor: utvalda turer som ger dig fantastiska upplevelser. Ge dig ut i våra storslagna fjäll och njut i dynan!

Personer pekar på en karta med skoterleder

Skoterleder i Funäsfjällen

Här i Funäsfjällen hittar du  mil efter mil av magiska skoterleder. Ett nätverk av leder som sammankopplar hela Funäsfjällen och Storsjö/Ljungdalen och erbjuder 610 km åkning på ett ledbevis: Fjällpass Skoter. Lederna är uppbyggda så att du navigerar via ledkryss – ledstolpar. Men vi har också valt ut våra skoterpärlor. Skoterpärlorna är våra favoritturer på vår ledsystem, ett urval av de finaste rutterna du kan ta.

 

Vill du utforska hela ledsystemet? Ladda ner appen “Spår och leder i Funäsfjällen”. Där hittar du alla skoterleder, när de senast preparerades samt öppna och stängda leder. Eller gå in på Funäsfjällen idag, där finns aktuell status på spår och leder.

Upptäck våra skoterpärlor

Med våra enkla skoterturer längs välskyltade och preparerade skoterleder i Funäsfjällen har vi gjort det lätt för dig och hela familjen att uppleva fjällen. Här är några av de bästa och finaste heldagsturerna.

Läs mer

Fjällpass Skoter

Köp ditt skoterledskort och skoterpass eller som vi kallar det - Fjällpass Skoter.

Fjällpass Skoter

Se vår skoterledskarta

Senast uppdaterad: 2023-11-28

Kanske gillar du också det här?

Bläddra

En större skoterupplevelse

Här hittar du vår leder, vindskydd, grillplatser, restauranger och mycket mer för skoterupplevelsen!

Map