Se & göra / Topptursguide

Topptursguide

En topptursguide tar dig till de större upplevelserna. Upp på storslagna toppar och hjälper dig att hitta den bästa åkningen efter din nivå.

Människor går på topptur med guide

Topptursguider för alla nivåer

Är det första gången du står på ett par stighudar? Drar du med lätthet av dem i ett svep – stående på skidan? Eller är det kanske dit du vill? Oavsett vad så kan Funäsfjällens topptursguider hjälpa dig till det storslagna fjällupplevelserna. De är alla SVELAV utbildade – utbildade i lavinkunskap och har en lång erfarenhet av att vara ute i fjäll och på topptur. Och anpassar turen efter din nivå och fjället.

4 anledningar att boka topptursguide

De kan Funäsfjällen

De vet var de bästa åken finns, de bästa vägarna upp, och var man kan gå för att hitta det orörda åken.

 

De kan sin snö

De kan inte bara läsa snön och analysera lavinproblem, de vet även var snöläget just nu är bäst och ger den härligaste åkningen.

 

Ett säkert val

Att ge sig ut på topptur utan rätt kunskap kan vara förödande. Är du det minsta osäker så är därför en topptursguide ett säkert val.

 

De är din vän i puder

De är din guide och har därför en moralisk plikt att låta dig få det bästa pudret. “No friends in powder” trumfas av “Your guide to powder”. Men, ibland kan det ju hända att guiden “måste testa” pudret. Så att det är säkert att åka…

Upptäck våra topptursguider

Område

Filtrera

Rensa filter

Du ser 6 av 9

Senast uppdaterad: 2024-04-23

Du kanske också gillar det här?

Bläddra

En större upplevelse

Upptäck hela Funäsfjällens storslagna utbud.

Map