Boka boende i Bruksvallarna

Här hittar du ditt perfekta boende i Bruksvallarna för en oförglömlig vistelse i Funäsfjällen. Vi erbjuder en mångfald av boendealternativ för att möta dina önskemål och behov. Bo nära de oförglömliga upplevelserna med butiker och service runt knuten.

Boende i fjällen / Boende i Bruksvallarna

Boka boende i Bruksvallarna

Oavsett om du vill hyra stuga, en bekväm lägenhet eller ett hotell med panoramautsikt, har vi alternativ som passar alla smaker. Utforska vårt utbud av boenden i Bruksvallarna.

Boka ditt boende hos oss

Boka boende hos oss och bli en del av något större. Vi på Destination Funäsfjällen ägs nämligen av bygden, av företagarna. Där allt vi gör för Funäsfjällen återinvesteras i Funäsfjällen. Genom att boka ditt boende hos oss är du med och bidrar till Funäsfjällen.

Bruksvallarna - Fjällparadiset i Funäsfjällen

Bruksvallarna är en pärla mitt i hjärtat av Funäsfjällen. Här omges du av majestätiska fjäll och frodig natur. Upptäck cykel- och vandringslederna som slingrar sig genom förtrollande skogar och kalfjäll, belönande dig med panoramautsikter över det omkringliggande landskapet. När vintern sveper in förvandlas Bruksvallarna till ett gnistrande vinterparadis. Byn är särskilt känd för sin längdskidåkning och anses vara Längdskidåkningens mecka, med milslånga längdspår som passar alla nivåer.

 

I Bruksvallarna kan du njuta av den friska fjällluften och smaka på lokala delikatesser på charmiga caféer och restauranger. Även om det inte finns någon skidanläggning med utförsåkning så erbjuds Skidbuss under vinterhalvåret. Med närhet till omgivande byar och skidorter blir Bruksvallarna den ultimata basen för ditt äventyr i Funäsfjällen. Oavsett om du söker lugn och ro eller adrenalinfyllda upplevelser kommer Bruksvallarna att förtrolla dig med sin naturliga skönhet och genuina fjällcharm. Välkommen till en plats där naturen och äventyret smälter samman på ett magiskt sätt!

Upptäck Funäsfjällen

Du kanske också gillar det här?

Bläddra

Senast uppdaterad: 2024-06-13

Upptäck Bruksvallarna

Upplev äventyr, storslagna upplevelser och fjällnjut.

Map