Funäsdalen under sommaren med Skarvarna i bakgrunden

Boende i Funäsdalen

Letar du boende i Funäsdalen? Här kan du hyra stuga, bo i lägenhet eller på hotell i Funäsdalen. Njut av full service eller ev enskildheten. Men du är alltid nära nya upplevelser oavsett var i Funäsdalen du vill bo.

Foto: Emrik Jansson

Boende i fjällen / Boende i Funäsdalen

Boka boende i Funäsdalen

Här hittar du boenden i Funäsdalen. Oavsett om du vill hyra stuga, bo i lägenhet eller på hotell så har vi boendealternativ för alla smaker.

Boka ditt boende med oss – var del av något större.

Vi på Destination Funäsfjällen förmedlar boenden i hela Funäsfjällen. Vi ägs utav bygden, av företagarna. Tillsammans med våra medlemmar så arbetar vi för en välmående fjällvärd, ett välmående Funäsfjällen. Allt vi gör återinvesteras nämligen i Funäsfjällen. Genom att boka ditt boende hos oss blir du inte bara en gäst; du blir en aktiv del av Funäsfjällens framtid.

Funäsdalen - Hjärtat av Funäsfjällen

Funäsdalen är en perfekt utgångspunkt för ditt fjälläventyr. Beläget mitt i Funäsfjällen, vilket gör det enkelt att utforska de omkringliggande byarna i området med bil eller buss. Under vintern finns det gott om alternativ för både utförsåkning och längdskidåkning. Med en skidanläggning mitt i byn så bjuder Funäsdalen på vackra preparerade längdspår och spännande utförsåkning för alla nivåer. Sommartid finns det mysiga cykel- och vandringsleder i området där Funäsdalsjön bjuder in till både fiske och badmöjligheter.

I Funäsdalen möts du av charmiga caféer, prisbelönta restauranger och många unika butiker. Här kan du botanisera bland kläd- och sportbutiker, inredningsbutiker och smakfulla mat- och delikatessbutiker. Ett brett utbud av faciliteter väntar, inklusive padelhall, gym, vårdcentral och till och med ett fjällmuseum samt två matbutiker.

Utforska Funäsfjällen

Du kanske också gillar det här?

Bläddra

Senast uppdaterad: 2024-06-13

Utforska Funäsdalen

Upplev äventyr, storslagna upplevelser och fjällnjut.

Map