Ramundberget ovanifrån under sommaren

Boende i Ramundberget

Letar du efter boende i Ramundberget? Upptäck vårt varierade utbud av stugor och lägenheter för en bekväm och minnesvärd vistelse.

Boende i fjällen / Boende i Ramundberget

Hyr stuga eller lägenhet i Ramundberget

Här hittar du olika boenden i Ramundberget. Hyr stuga eller bo bekvämt i lägenhet. Oavsett om du planerar en skidsemester eller en sommaräventyr så hittar du det perfekta boendet för din vistelse i Ramundberget hos oss.

Boka ditt boende hos oss - bli en del av något större

Vi på Destination Funäsfjällen är ett medlemsdrivet företag, ägt av bygden och dess företagare. Allt vi tjänar återinvesteras i Funäsfjällen i form av nya upplevelser. Kanske blir det en ny spång över en bäck, en bro eller andra nödvändiga förbättringar.
När du bokar ditt boende hos oss så bidrar du till att göra Funäsfjällen ännu bättre. Välkommen att vara en del av något större.

Välkommen till vägs ände

Ramundberget är mer än bara en plats, det är en genuin fjällby som välkomnar dig där vägen tar slut och fjällen tar vid. Inbäddad bland majestätiska fjäll och omgiven av hisnande vidder, bjuder Ramundberget på en autentisk fjällupplevelse.

Vintertid förvandlas området till ett skidparadis för alla åldrar. Här finns utmanande utförsåkning och vackra längdspår som slingrar sig genom dalgången och upp på fjället. Sommartid öppnar naturen upp sig med vandrings- och cykelleder, där du kan andas in den friska fjällluften och låta dig inspireras av den natursköna omgivningen.

I Ramundberget hittar du också restauranger och en liten lanthandel. Vill du bredda dina möjligheter finns Bruksvallarna endast 8 km bort, med ytterligare en lanthandel och fler härliga restaurangalternativ. Upptäck det bästa av fjällvärlden i Ramundberget – där äventyret möter äkthet.

Upptäck Funäsfjällen

Du kanske också gillar det här?

Bläddra

Senast uppdaterad: 2024-06-13

Upptäck Ramundberget

Upplev äventyr, storslagna upplevelser och fjällnjut.

Map