Stuga med Hamrafjället i bakgrunden i Tänndalen

Boende i Tänndalen

Här hittar du brett utbud på boenden i Tänndalen. Oavsett om du vill hyra en stuga eller bo i lägenhet så har vi något för alla smaker.

Foto: Emeli Nilsson

Boende i fjällen / Boende i Tänndalen

Hyr stuga eller bo bekvämt i lägenhet

Här kan du hitta ditt perfekta boende i Tänndalen. Vi erbjuder ett brett utbud av boenden. Oavsett om du vill hyra en stuga, bo bekvämt i en lägenhet eller njuta av en hotellvistelse så har vi något för dig.

Boka ditt boende hos oss – bli en del av något större

Vi på Destination Funäsfjällen förmedlar boenden i hela Funäsfjällen och där allt vi gör återinvesteras i Funäsfjällen. Vi ägs nämligen av bygden, av företagarna. Den enda vinst vi tar ut är fler upplevelser, möjligen en ny stig, en bro, eller något annat som området saknar och behöver. Så bankar ditt hjärta extra hårt för Funäsfjällen? Boka ditt boende hos oss så är du med och bidrar till Funäsfjällens framtid. Bli en del av något större.

Tänndalen - en äkta fjällsemester

Tänndalen, vackert beläget endast 2 mil från norska gränsen och ca 1,5 mil från Funäsfjällens centralort Funäsdalen, omfamnar sina besökare med en magnifik fjällmiljö. Här är topparna höga, vyerna magiska och fjällbjörkarna vackra. I Tänndalen finns det två skidanläggningar, nämligen Tänndalens Alpina och Tänndalsvallen, som båda erbjuder utförsåkning för alla åldrar.

I dalgången och på fjället finns mysiga våffelstugor och magiska längdspår. Sommartid öppnar Tänndalen upp för en mängd vandrings- och cykelleder, där det finns gott om fjällsjöar och vattendrag för den fiskeintresserade.

Vid skidanläggningen Tänndalens Alpina finns bekvämligheter som en mataffär, sportbutik och restauranger. I Tänndalens by hittar man ett utegym, en godisaffär och en sportbutik. Sommartid lockar även olika konstutställningar och loppisar till området som skapar en varierad och levande atmosfär.

Upptäck Funäsfjällen

Vad händer i Funäsfjällen?

Här hittar du det som händer här i Funäsfjällen, alltifrån evenemang och aktiviteter.

Händer i Funäsfjällen

Du kanske också gillar det här?

Bläddra

Senast uppdaterad: 2024-06-13

Upptäck Tänndalen

Upplev äventyr, storslagna upplevelser och fjällnjut.

Map