Fjällcykling / Fjällpass Ledcykling

Köp Fjällpass Ledcykling

För att njuta av våra cykelleder köper du Fjällpass Ledcykling eller Fjällpass Cykel. I Fjällpass Ledcykling ingår cykling på alla våra cykelleder. Vill du ha tillgång till liften i våra cykelparker köper du Fjällpass Cykel. Du får fantastisk cykling i en storslagen fjällmiljö och bidrar till en hållbar och välmående fjällvärld i generationer framåt. Fjällpasset gäller från det att ledcyklingen öppnar för säsongen.

Cykelsemester eller njutartur?

Du väljer om du vill betala per dag, köpa Fjällpass för flera dagar eller lösa ett säsongskort. Du köper Fjällpass Ledcykling digitalt här eller i appen Spår & Leder Funäsfjällen.

Prislista Fjällpass Ledcykling

Priser sommar 2024

Antal dagarVuxen7-17 år0-6
115075Gratis2280140Gratis3390195Gratis4490245Gratis5590295Gratis6-8680340GratisSäsong ordinarie1100550GratisSäsong förköp950475Gratis

Vad ingår i Fjällpass Ledcykling

Förutom storslagen fjällcykling på leder och i cykelparker så bidrar Fjällpasset till så mycket mer: Vi spångar, grusar, skyltar och underhåller våra leder. Vi ersätter markägarna som upplåter en del av sin mark för cykling. Och våra ledvärdar finns ute på lederna och ser till att allt flyter på och både människa, djur och natur mår bra. Dessutom ingår det utveckling av nya leder. Allt går med andra ord direkt tillbaka till Funäsfjällen.

Vanliga frågor och svar

När öppnar cykellederna för säsongen?

Vad är det för skillnad på Fjällpass Cykel och Fjällpass Ledcykling?

Var hittar jag en karta över cykellederna?

Vilka cykelleder är öppna?

Vilka cykelpass har ni?

Fjällpass Cykel

Med Fjällpass Cykel får du tillgång till alla våra cykelleder och liftar. För dig som vill cykla liftburen cykling i cykelparker och på stigar.

Våra cykelpass

Är leden öppen?

I appen "Spår och leder i Funäsfjällen" hittar du aktuell status på alla våra spår och leder. När den senast blev preparerad eller om leden är öppen.

Läs mer

Kanske gillar du också det här?

Bläddra

Senast uppdaterad: 2024-06-13